Uw winkelwagen is leeg.

Waarom ons


AccuReus is een jong en dynamisch bedrijf, wij zijn gevestigd in Wijchen, Gelderland. Onze misse is om u de beste prijstelling, uitstekende kwaliteit, snelle leveringen en vooral een uitmuntende service te verlenen.
Door ons grote assortiment kunnen wij ervoor zorgen dat u snel weer de weg op kunt, het gras kunt maaien, door de sneeuw kunt banjeren en de golven kunt trotseren op het water.


Vertrouwen is de bouwsteen van elke relatie, ook AccuReus weet dat. Vertrouwen moet verdiend worden, en door onze service, kwaliteit en het houden aan afspraken hopen wij het vertrouwen dat u in ons toont door bij ons te bestellen nooit/niet te schaden.


Oude accu's kunt u bij ons altijd kosteloos inleveren, wij zorgen ervoor dat deze op een verantwoorde wijze gerecycled worden, een beter milieu begint ook bij ons natuurlijk.


Op veel verschillende websites alsmede op die van ons, staat veel informatie maar nooit alles. Daarom is het van belang dat u weet dat u ons binnen kantooruren kunt bereiken door langs te komen, te bellen of een e-mail te sturen. Wij zullen er alles aan doen om al uw vragen zo goed mogelijk en helder te beantwoorden. Voor verbetervoorstellen maar ook klachten zijn bij ons welkom. Door uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren!

Wij wensen u veel plezier op onze site en zien met belangstelling uit naar uw reactie. Uiteraard hopen wij op een goede, langdurige en vooral succesvolle samenwerking.Met vriendelijke groet,
 

Team AccuReus
Snelliusstraat 14
6604 B4 Wijchen

Tel: +31 (0) 24 64 86 080
Fax: +31 (0) 24 64 86 084

E-mail: info@accureus.nl